Even voorstellen

Wie is het gezicht achter Minty Mind?

Dat ben ik! Diana, 35 jaar, samenwonend, mama van twee  jongens en yogadocent.

Jaren geleden ben ik begonnen met yoga voor mezelf, voor meer ontspanning en rust in een stressvolle periode. De balans tussen werk en privé was op dat moment ver te zoeken en yoga gaf me de nodige rust en ontspanning die ik oh zo nodig had. Geweldig vond ik het en al snel ben ik begonnen met de Yoga Docent Opleiding en het geven van yogalessen aan een klein groepje bekenden en dit uit mogen breiden.

Door meerdere factoren ben ik op een gegeven moment in een burn-out beland maar yoga is me al die tijd zóveel blijven brengen. En hetgeen wat yoga mij brengt, zowel op de mat als in het dagelijkse leven, dat wil ik met je delen. Met iedereen.

Want yoga is voor iedereen. Jong, oud, lenig of niet lenig. Iedereen kan yoga beoefenen. Mijn lessen zijn persoonlijk, laagdrempelig en afwisselend. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zich thuis- en veilig voelt. Een plek waar iedereen welkom is en waar respect is voor elkaar. Geen competitie, geen goed en fout, maar een ontspannen uur voor jezelf.

Wil je meer weten over de verschillende yogalessen die ik aanbied? Kijk dan voor meer informatie en uitleg op deze website onder ‘Yogavormen’.

Ik heb heel veel zin om je te ontmoeten in één van mijn lessen!

Wees welkom!

Liefs,

Diana